През 2018 г. бях човекът, който се противопостави сам на Васил

...
През 2018 г. бях човекът, който се противопостави сам на Васил
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не съм страхливец и не показвам средни пръсти


" През 2018 година бях индивидът, който се опълчи самичък на Васил Божков, самичък и на други олигарси ", сподели политикът и напомни, че се е противопоставил самичък и на шума в заведенията.

Вчера се появи фалшива вест, че водачът на НФСБ е посочил междинен пръст на протестиращите пред Министерски съвет ресторантьори. 

" Не съм сигурен, че тези хора бяха от протестиращите, които се бяха събрали да защитят бизнеса си. Поддържам връзка с главните организации на хотелиери и ресторантьори. Аз също съм член на една от организациите. Няколко дни обсъждаме до каква степен е оправдано да се направи протест ", добави той.

" Имам предпочитание да отида на протест, само че имам богат опит, че, в случай че политик се появи на протест, се приема многозначно. Ще има подвиквания и така нататък Аз работя горе, слязъл съм за няколко минути. Имам позиция на поддръжка към този отрасъл и това се знае от месеци ", безапелационен бе Симеонов.

" На 15 януари тук във вашето студио сложих позицията си за отбрана на ресторантьорския бизнес ", подсети той.

Запитан дали поддържа отварянето на 1 февруари нелегално, Симеонов отвърна: " Ако отворят на 1 февруари, най-вече да допринесат за напълването на хазната с санкции "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР